Cursussen

 • AAN DE SLAG MET WOOCOMMERCE WEBSHOP

  44 Lessen
  • AAN DE SLAG MET WOOCOMMERCE WEBSHOP - 75.00 excl.Btw
  Aan de slag met Woocommerce

  Je bent de trotse eigenaar van een WordPress website. Je bedrijf wil meegroeien en het is tijd om aan een webshop te gaan denken. Geen nood, je hoeft geen tweede aparte webshop te maken, je koppelt gewoon een webshop aan je bestaande website met de ondertussen, zeer populaire plugin, WOOCOMMERCE. In deze cursus krijg je een aantal basis en gevorderde lessen. Woocommerce kan vrij simpel tot ontzettend uitgebreid worden en het is niet mogelijk elk aspect te behandelen. Mis je nog iets, laat het ons weten. Indien je verzoek haalbaar is, zullen we het aan deze cursus toevoegen.

  Cursusvoorbeeld - (8 lesvoorbeeld)

 • AAN DE SLAG MET THEMA OCEAN WP THE BASICS

  15 Lessen
  • AAN DE SLAG MET OCEAN WP THEMA THE BASICS - 25.00 excl.Btw

  AAN DE SLAG MET THEMA OCEANWP. Uiteraard zijn er ongelofelijk veel gratis en betaalde thema's te verkrijgen in WordPress land. Soms zoveel, dat het, zeker als leek, wel eens een hele opgave kan zijn er een geschikte uit te kiezen. Gelukkig hebben wij uitgebreide testen gedaan met meerdere populaire thema's en het OceanWP thema was wat ons betreft de topper. In deze cursus leer je stapsgewijs de basis werkwijze van dit thema, zodat je er zelf een prachtige website of webshop mee kunt realiseren.

  Cursusvoorbeeld - (3 lesvoorbeeld)

 • GRATIS STARTERSCURSUS WORDPRESS

  21 Lessen
  • 100% GRATIS WORPRESS CURSUS - 0.00 excl.Btw
  GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUS

  In deze gratis WordPress beginners cursus leg ik je uit wat WordPress is, wat je ermee kunt en nog veel meer! Na het voltooien van dit lessenpakket, zul je zelf in staat zijn in korte tijd een eenvoudige WordPress website online te zetten! Voor hulp bij registreren bekijk onze video bij menuknop FAQ. Je registreert via het winkelwagentje voor deze gratis cursus.

  Cursusvoorbeeld - (4 lesvoorbeeld)

 • AAN DE SLAG MET CONFIGURATIE EN E-MAIL

  18 Lessen
  • AAN DE SLAG MET CONFIGURATIE EN E-MAIL - 25.00 excl.Btw
  AAN DE SLAG MET CONFIGURATIE EN E-MAIL

  AAN DE SLAG MET CONFIGURATIE EN E-MAIL. In deze 100% online videocursus gaan we wat verder dan de "basics"en leer je hoe WordPress correct te configureren. Ook leg ik uit hoe je gebruikers met bepaalde rechten kunt maken en mail bij je hostingbedrijf te activeren. Last but not least, je leert ook backups te nemen en terug te zetten in geval van nood. Geloof me, sla dit niet over!

 • AAN DE SLAG MET SEO - THE BASICS

  20 Lessen
  • AAN DE SLAG MET SEO - THE BASICS - 25.00 excl.Btw
  seo-cursus-wordpress

  Natuurlijk wil je met je website gevonden in de zoekresultaten van zoekmachines. Een degelijke SEO,  oftewel zoekmachine optimalisatie, strategie is dan ook onontbeerlijk voor je website! In deze cursus leer je wat SEO nu precies is, wat het voor je WordPress website betekent en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

  Cursusvoorbeeld - (3 lesvoorbeeld)

 • AAN DE SLAG MET ELEMENTOR PAGEBUILDER

  17 Lessen
  • AAN DE SLAG MET ELEMENTOR PAGEBUILDER - 25.00 excl.Btw
  AAN DE SLAG MET ELEMENTO

  Zelf je website professioneel indelen, maar geen kennis van de nodige CSS en JavaScript technieken die hiervoor nodig zijn? Dan is het leren werken met de Elementor pagebuilder een droom die uitkomt!

  Cursusvoorbeeld - (3 lesvoorbeeld)

 • AAN DE SLAG MET WORDPRESS - THE BASICS

  22 Lessen
  • AAN DE SLAG MET WORDPRESS – THE BASICS - 25.00 excl.Btw

  Deze cursus is gericht op onze klanten of andere website eigenaars, die zelf basis dingen willen aanpassen. Zo leer je begrijpen hoe de blogstructuur werkt, zelf een blogbericht maakt en publiceert, teksten bewerkt en foto´s toevoegt of verwijdert. Kortom, geen ingewikkelde dingen, gewoon makkelijk zelf aan de slag met je eigen WordPress website zodat je kleine aanpassingen voortaan zelf kunt. In deze cursus gebruiken wij het OceanWp thema en de Elementor pagebuilder die wij standaard integreren in onze klantwebsites. De grote lijnen zijn hetzelfde, maar indien jij een ander thema of geen/andere pagebuilder gebruikt, zullen sommige dingen er net iets anders uitzien.

  Cursusvoorbeeld - (1 lesvoorbeeld)