SNELHEID BELANGRIJK VOOR SEO

Duur: 4 minutenComplexiteit: Moeilijk

<h2>SNELHEID BELANGRIJK VOOR SEO</h2> Traag ladende pagina's zijn funest voor je SEO. Leer waarom en wat je eraan kunt doen!

AFBEELDINGEN SEO VRIENDELIJK MAKEN

Duur: 6 minutenComplexiteit: Normaal

<h1>AFBEELDINGEN SEO VRIENDELIJK MAKEN</h1> Leer welke belangrijke rol ook de afbeeldingen die je gaat gebruiken spelen in je SEO strategie.

BLOGGEN EN SEO

Duur: 2 minutenComplexiteit: Normaal

<h2>BLOGGEN EN SEO</h2> Leer wat bloggen kan betekenen voor je SEO strategie.

SOCIAL MEDIA EN SEO

Duur: 2 minutenComplexiteit: Normaal

<h2><b>SOCIAL MEDIA EN SEO</b></h2> Leer wat social media kan betekenen voor je SEO strategie.

SITEMAP INDIENEN VOOR INDEXATIE

Duur: 4 minutenComplexiteit: Moeilijk

<h1>SITEMAP INDIENEN VOOR INDEXATIE</h1> Leer wat sitemap en indexatie kan betekenen voor je SEO strategie.

ZORGEN DAT JE WEBSITE OOK GEVONDEN WORDT!

Duur: 5 minutenComplexiteit: Normaal

<h2><strong><span style="font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;">ZORGEN DAT JE WEBSITE OOK GEVONDEN WORDT!</span></strong></h2> Je hebt nu je website online en iedereen kan je site gaan bekijken via je eigen domeinnaam en url als ze die kennen. Als ik het heb over je "url" dan bedoel ik daarmee je domeinnaam met extentie zoals bv. www.mijn-website.nl maar dan met je eigen domeinnaam erin uiteraard. Echter, in de meeste gevallen, kun je niet zomaar iedereen je url toesturen en kent iedereen niet jouw url, website, instelling of bedrijf. Hoe zorg je er dan voor dat je toch in de zoekresulaten van bv Google terug te vinden bent als men op zoek is naar wat jij ze biedt op je website? Bekijk mijn video waarin ik de algemene begrippen van zoekmachine optimalisatie aankaart en hoe je dat in je WordPress website kunt toepassen.

SEO OPTIMALISEREN

Duur: 7 minutenComplexiteit: Normaal

In dit onderdeel hebben we het over het SEO optimaliseren ( zoekmachine optimalisatie ) binnen je WordPress blog of website. Alhoewel WordPress an sich reeds goed is toegerust voor zoekmachine optimalisatie, is het ten zeerste aan te bevelen hier extra aandacht aan te besteden bij het schrijven van teksten en berichten, zelfs bij het uploaden en gebruiken van afbeeldingen kun je goed zorg dragen voor SEO zodat de Google zoekmachine ( en andere ) optimaal je site kunnen indexeren en crawlen en je site hoger komt in de Google zoekresultaten.

WAAROM SEO ZO BELANGRIJK IS VOOR JE WORDPRESS WEBSITE

Gratis voorbeeld

Duur: 4 minutenComplexiteit: Gemakkelijk

<h2>WAAROM SEO ZO BELANGRIJK IS VOOR JE WORDPRESS WEBSITE</h2> Je hebt vast wel al vaker het woord SEO of ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE horen vallen, maar waarom is dit zo belangrijk voor je WordPress website? Wat kun je zelf doen om je website goed in de zoekresultaten te laten gevonden worden? Deze Cursus leert je de nodige tips en tricks om zelf mee aan de slag te gaan!

WAT IS SEO OF ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Gratis voorbeeld

Duur: 5 minutenComplexiteit: Normaal

<h2><b>WAT IS SEO OF ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE?</b></h2> In deze les krijg je antwoord op de vraag die me vaak gesteld wordt door klanten: wat is SEO of zoekmachine optimalisatie?

WORDPRESS EN SEO

Gratis voorbeeld

Duur: 3 minutenComplexiteit: Normaal

<h2>WORDPRESS EN SEO</h2> In deze les krijg je antwoord op de vraag die me vaak gesteld wordt door klanten over Wordpress en SEO.