ONLINE CURSUS WOOCOMMERCE

Nederlandstalig!

ONLINE CURSUS WOOCOMMERCE

Je eerste stappen naar leren werken met Woocommerce zijn gezet!  Met onze Woocommerce cursus leer je stap voor stap je eigen webshop op te zetten en in te vullen met producten! De video’s zijn in super makkelijk te volgen korte, praktijkgerichte lessen verdeeld zodat zelfs de complete beginner ermee kan starten! Waar wacht je nog op? Start direct met de Woocommerce cursus!

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUS
Je start makkelijk met de lessen en bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert. Je leert eerst en vooral Woocommerce te installeren in WordPress, maar ook hoe je zelf producten aanmaakt, verzendkosten instelt, kortingsbonnen maakt, een melding in de hele shop toont enz. 

 

ZIT IK ERGENS AAN VAST?

gratis online wordpress cursusNee, het registeren dient enkel om je gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Hiermee krijg je ten allen tijde toegang tot je eigen student omgeving. Zo zie je makkelijk welke lessen je reeds voltooid hebt en welke nog niet. Je kunt hier je lessen meerdere malen bekijken, handig als je gelijktijdig de praktijk aan het uitvoeren bent. Het is tenslotte de bedoeling dat je na deze cursus, zelf al een eenvoudige Woocommerce webshop online hebt kunnen zetten!

 

ONLINE WOOCOMMERCE CURSUS: WIE ZIT ACHTER DE SCHERMEN?

De WordPress Online Cursus website is een onderdeel van mijn onderneming logologics.nl. Zelf bouw ik reeds jaren WordPress websites en WOOCOMMERCE webshops voor klanten. Aanvankelijk ben ik gestart om alleen voor eigen klanten video’s te maken om hun te leren werken met de door mij opgezette website  of webshop. Uit ervaring bleek dat hier veel vraag naar was zelfs buiten mijn eigen klantenkring om. Hieruit ontsproot het idee om complete cursussen aan te bieden. Via de contactpagina kun je meer informatie over mijn onderneming vinden.

ONLINE CURSUS WOOCOMMERCE

 

STA IK ER ALLEEN VOOR?

GRATIS CURSUS WORDPRESS WEBSITE BOUWENNee! Je kunt contact opnemen met de leerkracht en/of ervaringen delen op onze OnlineWordPressCursus facebookgroep. Vragen zullen in beperkte mate ook beantwoord worden door de leerkracht of er zal verwezen worden naar de les die je het verder uitlegt. Bestaat die les nog niet, dan kun je verzoeken om die les in premium cursus op te nemen. Natuurlijk kun je door uitwisselen ervaring ook andere leden helpen of geholpen worden!

KAN IK DE LEERKRACHT EXTRA VRAGEN STELLEN?

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUSJa, dat kan! In beperkte mate zullen deze ook beantwoord worden.
Indien het antwoord niet al te veel extra uitleg nodig heeft, krijg je dat via mail spoedig toegezonden. Indien je antwoord verschaft wordt in een bestaande les, zul je naar die les verwezen worden. Vereist je vraag een uitgebreider antwoord, al dan niet met een extra video, dan zal deze waarschijnlijk aangeboden worden als nieuw onderdeel van een premium cursus. Ben jij de aanvrager, dan krijg jij een kortingcoupon voor deze les.

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUS

WAAROM MOET IK VOOR PREMIUM LESSEN BETALEN?

Gratis online WordPress Cursus premiumHet gratis lessenpakket is een verzameling van video’s welke ik gaandeweg op aanvraag van klanten heb gemaakt. Voor deze gratis cursus heb ik de meeste wel aangepast zodat ze overeenkomen met de huidige versie van WordPress.

De premium lessen zijn echter speciaal ontwikkeld voor een breed publiek en zullen ook regelmatig bijgewerkt en uitgebreid worden. In deze premium lessen deel ik een groot aantal tips and tricks welke ik door jarenlange ervaring heb geleerd en je uren uitzoekwerk zal besparen. In het maken van een video kruipt best veel tijd en voorbereiding. Hiervoor wordt dus een gepaste vergoeding aangerekend. Begin eerst met de volledig gratis WordPress cursus. Zo merk je vanzelf of de video’s makkelijk te volgen zijn en aansluiten aan je eigen behoeften! Onze premium lessen vind je hier.