WORDPRESS VIDEO CURSUS ONLINE

Het kriebelt al een tijdje.  Je wilt liefst zelf je eigen website maken, maar hoe? Is dat wel iets voor jou? Is dat niet ontzettend moeilijk? Met het gebruiksvriendelijke WordPress platform valt dit reuze mee! Natuurlijk is er een leerproces en sommigen pikken dit snel op, anderen hebben er wat meer moeite mee.

Met onze gratis WordPress video cursus 100% online, leer je makkelijk en in je eigen tempo, snel een eenvoudige WordPress website online zetten. Omdat de WordPress cursus helemaal gratis is, kun je hiermee ook zonder kosten of je ergens aan vast te leggen, zelf ondervinden of dit iets is wat bij jou past of niet.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer geavanceerde technieken leren? Dan kan dat met zeer betaalbare premium cursussen die je vindt.

WORDPRESS VIDEO CURSUS ONLINE

Nederlandstalig!

100% ONLINE WORDPRESS CURSUS!

Was je al een tijdje op zoek naar een goede WordPress videocursus online? Je eerste stappen naar leren werken met WordPress zijn gezet!  Met onze gratis WordPress Video Cursus leer je stap voor stap te werken met WordPress! De video’s zijn in super makkelijk te volgen korte, praktijkgerichte lessen verdeeld zodat zelfs de complete beginner ermee kan starten! Waar wacht je nog op? Start direct met de gratis cursus!

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUS
Je start makkelijk met gratis lessen en bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert. Zelfs met dit gratis starterspakket van lessen, zul je in no time zelf een eenvoudige WordPress website online kunnen zetten en invullen met eenvoudige teksten en foto’s. Heb je daarna de smaak te pakken en wil je je verder verdiepen in meer geavanceerde onderwerpen en je site meer functionaliteiten en uitstraling te geven, kun je zeer betaalbare premium lessen aanschaffen of aanvragen.

 

 

ZIT IK ERGENS AAN VAST?

gratis online wordpress cursusNee, het registeren dient enkel om je gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Hiermee krijg je ten allen tijde toegang tot je eigen student omgeving. Zo zie je makkelijk welke lessen je reeds voltooid hebt en welke nog niet. Je kunt hier je lessen meerdere malen bekijken, handig als je gelijktijdig de praktijk aan het uitvoeren bent. Het is tenslotte de bedoeling dat je na deze gratis lessen, zelf al een eenvoudige WordPress website online hebt kunnen zetten!

 

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUS: WIE ZIT ACHTER DE SCHERMEN?

De gratis WordPress Online Cursus website is een onderdeel van mijn onderneming logologics.nl. Zelf bouw ik reeds jaren WordPress websites en webshops voor klanten. Aanvankelijk ben ik gestart om alleen voor eigen klanten video’s te maken om hun te leren werken met de door mij opgezette website. Uit ervaring bleek dat hier veel vraag naar was zelfs buiten mijn eigen klantenkring om. Hieruit ontsproot het idee een complete cursus gratis te delen Via de contactpagina kun je meer informatie over mijn onderneming vinden.

 

STA IK ER ALLEEN VOOR?

gratis online wordpress cursusNee! Je kunt contact opnemen met de leerkracht en/of ervaringen delen op onze OnlineWordPressCursus facebookgroep. Vragen zullen in beperkte mate ook beantwoord worden door de leerkracht of er zal verwezen worden naar de les die je het verder uitlegt. Bestaat die les nog niet, dan kun je verzoeken om die les in premium cursus op te nemen. Natuurlijk kun je door uitwisselen ervaring ook andere leden helpen of geholpen worden!

 

 

KAN IK DE LEERKRACHT EXTRA VRAGEN STELLEN?

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUSJa, dat kan! In beperkte mate zullen deze ook beantwoord worden.
Indien het antwoord niet al te veel extra uitleg nodig heeft, krijg je dat via mail spoedig toegezonden. Indien je antwoord verschaft wordt in een bestaande les, zul je naar die les verwezen worden. Vereist je vraag een uitgebreider antwoord, al dan niet met een extra video, dan zal deze waarschijnlijk aangeboden worden als nieuw onderdeel van een premium cursus. Ben jij de aanvrager, dan krijg jij een kortingcoupon voor deze les.

GRATIS ONLINE WORDPRESS CURSUS

WAAROM MOET IK VOOR PREMIUM LESSEN BETALEN?

Gratis online WordPress Cursus premiumHet gratis lessenpakket is een verzameling van video’s welke ik gaandeweg op aanvraag van klanten heb gemaakt. Voor deze gratis cursus heb ik de meeste wel aangepast zodat ze overeenkomen met de huidige versie van WordPress.

De premium lessen zijn echter speciaal ontwikkeld voor een breed publiek en zullen ook regelmatig bijgewerkt en uitgebreid worden. In deze premium lessen deel ik een groot aantal tips and tricks welke ik door jarenlange ervaring heb geleerd en je uren uitzoekwerk zal besparen. In het maken van een video kruipt best veel tijd en voorbereiding. Hiervoor wordt dus een gepaste vergoeding aangerekend. Begin eerst met de volledig gratis wordpress cursus. Zo merk je vanzelf of de video’s makkelijk te volgen zijn en aansluiten aan je eigen behoeften!